Stiri

E-centrul ARCS - cursuri pentru dezvoltarea abilitatilor IT

Marti, 05 Octombrie 2010

E-centrul ARCS a fost infiintat in anul 2008 si se afla situat in cadrul Centrului de Tineret Drobeta, strada Mihai Gusita, nr 6, etaj 1.

Scop proiect: extinderea serviciilor de formare si perfectionare in zone îi care astfel de servicii sunt slab reprezentate sau nu exista.

Obiectivele proiectului: oferirea de cursuri de formare si perfectionare in noile tehnologii, incepand de la abilitati de baza pana la utilizarea aplicatilor avansate in tehnologia informatiei, permitand celor interesati  sa invete despre tehnologie si sa dobandeasca un set de abilitati IT.

Activitati:Introducere in utilizarea calculatorului; Mijloacele media digitale– notiuni fundamentale; Notiuni fundamentale de internet si Word  Wide Web; Notiuni fundamentale de Web design; Utilizarea editoarelor de text; Power Point-notiuni fundamentale; Baze de date- notiuni fundamentale; Introducere in utilizarea foilor de calcul tabelar.

Parteneri: Fundatia EOS Timisoara, Asociatia Transfrontaliera Pro Dezvoltare Sanicolau Mare – ATPD

Finantator:Programul Microsoft Unlimited Potential (http://www.microsoft.com/unlimitedpotential/default.mspx)

Programul Microsoft Unlimited Potential este destinat comunitatilor locale, indeosebi din zonele rurale sau din orasele mici, unde accesul la tehnologia informatiei este greoi, iar deprinderea abilitatilor de utilizare a calculatorului este considerata un proces dificil.

Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la adresa office@arcs.ro sau alisasturek@arcs.ro sau la telefon 0788.290400.


Ceramiza intre traditional si modern

Duminica, 29 Decembrie 2009

proiect derulat de Asociatia de Copii si tineret "Alice Voinescu"